S-Bonustaulukko

S-bonuskorttia voi käyttää Suomessa yli 2000 eri toimipaikassa ja parhaimmillaan bonusta, eli ostohyvitystä voi saada takaisin kuukausittain jopa 5%. S-korttia käytetäänkin Suomessa ahkerasti niin kaupoissa, ravintoloissa, huoltoasemilla kuin nettiostostenkin yhteydessä ja tämä vihreä kortti löytyy lukuisten suomalaisten lompakoista. Bonusta kertyy aina asiakkaan tekemistä ostoksista ja se lasketaan ostosten loppusummasta. Se, kuinka suuresta prosenttimäärästä on kyse, riippuu asiakkaan ostoksista ja pienetkin ostokset saattavat nostaa bonusprosenttia, jos niitä on tehnyt kuukauden aikana tarpeeksi. Bonukset maksetaan bonustaulukon mukaisesti asiakkaan tilille kuukausittain.

Miten bonusta kertyy?

Bonusta pystyy kerryttämään aina, kun näyttää S-Etukorttia tehdessään ostoksia S-ryhmän tai sen yhteistyökumppaneiden paikoissa. Mitä enemmän ostoksia on kertynyt kalenterikuukauden aikana, sitä suuremmaksi bonusprosentti kasvaa. Bonusta kertyy paitsi tavara- ja ruokaostoksista, myös esimerkiksi autoliikkeissä auton huolloista. ABC-huoltoasemilta taas saa erillistä tankkausbonusta, joka määräytyy asiakkaan bonusprosentin mukaan. Jos asiakkaan bonusprosentti siis on esimerkiksi 5%, saa hän kyseisen kuukauden aikana tankatusta litrasta 5 senttiä per litra tankkausbonusta.

Miten bonus lasketaan

Bonus lasketaan asiakkaan osuuskaupan bonustaulukon mukaisesti joka kuukausi. Mitä enemmän asiakas on tehnyt ostoksia kalenterikuukauden aikana, sitä suuremmasta bonusprosentista hän pääsee nauttimaan. Maksimissaan bonusta voi saada 5% ja minimissään 1%. Jos koko perheeltä löytyy omat S-etukortit, pystyvät heistä jokainen nauttimaan samoista eduista ja kerryttämään yhteistä bonustiliä jokaisen ostoksen yhteydessä.

Toisinaan toimipaikat tarjoavat Bonus tuplana-kampanjan, jolloin nimensä mukaisesti bonukset maksetaan kaksinkertaisina kampanjan aikana tehdyistä ostoksista.

Miten ja milloin bonus maksetaan?

Bonukset maksetaan asiakkaan osuuskaupan bonustaulukon mukaisesti joka kuukausi. Bonus maksetaan ostokuukauden jälkeisen kuukauden 10. päivään mennessä asiakkaan maksutilille, joka voi olla joko S-Tili tai S-Tuottotili S-Pankissa. Bonuksen kertymistä voi seurata itse verkossa tai mobiilissa ja se kannattaakin tehdä etenkin kuun lopussa, jottei suurempi bonusprosentti jää saamatta vain pienen summan vuoksi.

S-Bonustaulukko

Talouden ostot kuukaudessa vähintään (€)(€) Bonus % Tankkausbonus snt/l
900 5,0 % 5,0
800 4,5 % 4,5
700 4,0 % 4,0
600 3,5 % 3,5
500 3,0 % 3,0
400 2,5 % 2,5
300 2,0 % 2,0
200 1,5 % 1,5
50 1,0 % 1,0
S-Bonustaulukko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top